Tijdens het eerste telefonisch contact kunnen wij je meer duidelijkheid geven over de kosten van een kennismakingsgesprek op een locatie in Nederland en de totale kosten van de therapie in Spanje. De kosten voor de vlucht en eventuele autohuur- en/of heen en terug vervoer luchthaven Alicante zullen in onderling overleg in de prijs kunnen worden meegenomen, maar kunnen ook door jezelf geregeld worden. In de totaalprijs wordt de aanvullende nazorg begeleiding via mail en/of skype contact na de therapie in Spanje meegenomen.

Op basis van uw wensen en mogelijkheden zullen wij je een offerte sturen.

Mocht je interesse hebben en een kennismakingsgesprek willen plannen dan worden de kosten voor het kennismakingsgesprek vooraf gefactureerd.

Als je definitief besluit om deel te nemen, dan betaal je een totaalprijs voor de therapie (een-op-een) bestaande uit 5 bijeenkomsten van een dagdeel in de ochtenduren, incl. het verblijf in Casa Colorada op basis van full pension. Ook is het verblijf mogelijk op basis van half pension.

Als je in dienstverband werkt, is een vergoeding door jouw werkgever ook een mogelijkheid. Dit kan in overleg met de bedrijfsarts, case manager, direct leidinggevende of personeelsfunctionaris. In dat geval sturen wij een offerte naar de werkgever. Ditzelfde geldt als je zelfstandig ondernemer bent, dan wordt de offerte verstuurd naar de organisatie. Deze kosten zijn aftrekbaar voor de organisatie.