Bij ons leer je van en over jezelf

Je bent steeds maar bezig alle ballen in de lucht te houden. Je hebt het gevoel dat het nooit ophoudt, dat je leven als zand door je vingers glipt. Je hebt je aandacht er niet bij,  je wordt prikkelbaar, je slaapt slecht en je komt niet aan  rust toe. Dan is het tijd voor dieptecoaching. Een week lang los van uw vertrouwde omgeving. Samen (een-op-een) met een psycholoog, gespecialiseerd in arbeid, gezondheid en organisatie, te reflecteren over wat er in jouw leven gebeurt. Na een week kun je veerkrachtiger en evenwichtiger nieuwe stappen zetten of beslissingen nemen. Veerkrachtig zijn is een waardevolle eigenschap, want het helpt je om proactief te zijn in veranderende omstandigheden en om succesvol de regie in uw werk te houden.

Onze filosofie

Wij geloven dat onze filosofie werkt. Die is simpel, wij bieden hoge kwaliteit en onverdeelde aandacht in een stressvrije omgeving. Wij willen functionarissen die geen tijd hebben om regelmatig naar een psycholoog te gaan onze persoonlijke aandacht geven en daarbij onze kennis en ervaring op het gebied van de werking van de psyche delen. Los uit de vertrouwde omgeving een week lang professionele begeleiding om zaken op een rijtje te zetten. Om daarna met hernieuwde inzichten en energie weer aan de slag te kunnen gaan.

Onze aanpak

In ons programma ziet u de ‘positieve psychologie’ terugkomen. De leidende vraag is altijd: Wat is jouw kracht? Hoe kun je die nog effectiever benutten? Hoe wordt jezelf en jouw omgeving daar beter van? Wij zijn er van overtuigd dat deze manier van werken niet alleen prettiger en leuker is, maar bovendien veel effectiever.

Naast het werken met methoden die hun effectiviteit hebben bewezen, vinden wij het belangrijk om voortdurend te blijven aftasten of een bepaalde benadering bij je past als persoon. Wij gaan ervan uit dat iedereen uniek is en ongebruikte potenties heeft. Veranderen is niet dat je een ander wordt, maar duidelijk krijgt wat wel of niet bij je past. Het gaat vaak niet zozeer om het oplossen van problemen op een traditionele manier, maar meer in het verleggen van de koers in jouw leven, zodat het meer in overeenstemming komt met wat je waardevol vindt. Dat het leven opener en ruimer aanvoelt.

Dunette

Ik ben opgeleid als Arbeid en Organisatie psycholoog. Daarnaast ben ik GZ-psycholoog (BIG geregistreerd).

Naast het behandelen van diverse problematiek van cliënten, begeleid ik werknemers en zelfstandig ondernemers van uiteenlopende bedrijven om perspectief te ontwikkelen en vooral om moed te vinden dit perspectief daadwerkelijk uit te voeren. Wat mij vooral drijft in de begeleiding is de zoektocht naar uw innerlijke kracht en die kracht te mobiliseren. Ik probeer u op een andere manier naar uzelf en uw leven te laten kijken. Ik wil u laten ervaren hoe het is om op uw eigen intuïtie te vertrouwen en hierdoor meer de regie te kunnen pakken.

Margit

Ik ben opgeleid als Arbeid en Organisatie psycholoog met als specialisatie Arbeid en Gezondheid. Daarnaast ben ik Cognitief Gedragstherapeut.

Ik behandel mensen met uiteenlopende problematiek, daarnaast begeleid ik mensen als zij uit het arbeidsproces (dreigen te) vallen. Ik hou van mensen, ben geïnteresseerd in wat hen beweegt en belemmert. Ik hou ook van reizen, over de wereld, in boeken en in de ziel. Door onder een vergrootglas te kijken naar wat gebeurt, staat u stil. Door stil te staan komt er ruimte. Dan wordt uw creativiteit gestimuleerd en ziet u nieuwe en andere oplossingen, komt u in beweging.

Ingrid

Na 30 jaar te hebben gewerkt in diverse lagen van het internationale bedrijfsleven, pakte ik een universitaire studie op en studeerde af in Arbeid en Organisatiepsychologie (MSc).

Als arbeidspsycholoog NIP richt ik mij op mentale ondersteuning en/of versterking aangaande werkgerelateerde onderwerpen. Mijzelf zou ik omschrijven als een goede luisteraar die tastbare resultaten nastreeft. Graag zoek ik naar nieuwe wegen en kwaliteiten bij mensen waarvan zij zichzelf niet direct bewust zijn. De positieve psychologie spreekt mij aan omdat ik inzichten hieruit goed kan verenigen met mijn ervaringen uit het bedrijfsleven.